Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Friday, 24 February 2012

tak cukup sifat kalau tak balik rumah :)

hi blogger , just simple nak story nii haha balik minggu memang special la kata . hahaha happy sangat apesal ehh ? balik semalam after sampai dekat ktm . budak sekolah vok sg buloh jumpa budak sekolah vok kajang . amboii , macam princess tak amik dekat ktm . nak jumpa punya pasalll . hihi dengan pakai baju batik ngn baju koperat nampak tak style tuhh ? jangan tiru sebab ia memalukan . hehe lepak dengan dia sebab dah rindu tahap gaban dohh . sikap rindu dah sebati dalam diri myra dengan mazry kot .

sampai je kat rumah tidur sampai hari . sebaik pagi tadi bangun awal tau . haha bangun je terus carik fon on call dengan mazry . sebab malam tadi mimpi somethingggg . ******* tettttt bla blaaaaa ~ rindu lagi dengan you biyy :)

masa oncal dengan mazry tetibe bau something dekat dalam bilik dohh . bau masakan fav myra pulak . mak masak laksaaa . ohhgod ! bersyukur gila tak menjerit pula myraaa . sayang mak lahh . hihi

kenapa harini hari paling bahagia bagi myraa sebab mereka yang myra sayanbg layan myra macam princesss . kiloveyouu muahh muahh lah myra bagi sebab bahagia .

~ the end ~

No comments:

Post a Comment