Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Saturday, 28 January 2012

kelam kabut dooo

assalammualaikum . ohh mybe ni last post myra after myra pulang dan kembali kerumah sementara myra di sungai buloh tuu . myra sedih sangat sebab nak tinggalkan rumah ni. sebab myra buat rumah macam hotel everytime nak keluar , bangun tidur pun bolehhh . happy sesangat . tapi nak SPM kan abaikan sifat salammm kata mazryyyy :)

today , memang nampak gila kelam kabut myra nii . eeee hoodohhh gila muka myra tadi masa beg dompet hilang bila amik mak balik kerja tadii .  myra risau sangat , berharga tau beg dompet myra tuu . ibarat hilang nyawa , boyprenggg myra dan family myra tauuu . bermakna gila dooo .

tiada semangat pun nak balik hostel esok . walaupun myra bersedia nak hadapi rutin harianmyra lepas nehh . kchill , myra sekarang tengah angauu dengan rinduuu dia tauuu . tak tahu lagi bila nak jumpa diaaa . myra rasa dunia ni myra punya bila myra dapat disamping dirinya setiap masa dan sedetik pun yanggg .

harini myra selalu abaikan dia tau .entah kenapa? ada something wronggg dalam diri myra tauu . pikiran myra macam nenek tua daa. OMG ! maapkan myra yeee . apa apa pun lepas ni kita dah tak dapat spentime untuk textingg , calling tauuu . sentiasa akan busy dengan belajar . okeypromise yangg !

sorry tak balas IM , text you sebab tengah write bende alah niii sebab myra nak cakap myra sayanggg dia sampai matii tauu . bintang malam ni menjadi saksi bahawa youu biyyy amat berharga dan bermakna dalam hidup myra niii . okiloveyou #muahh muahh

ucapkan HAPPY BIRTHDAY dekat adik tauu . cakap sorry tak dapat bagi hadiah . nanti ada masa akak belikan yeee :) sekiannnnn ~

No comments:

Post a Comment