Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Friday, 27 January 2012

everytime i still love youu :)


hi , myra nak cerita ni pasal title diatas ! okey , myra sebenarnya tengah berbunga sangat dalam hati ni . tak tahu kenapa ? ohh mybe myraa ni excited sayangkn orang . i hope sangat orang yang myra sayang ni tak sia sia kan myra tau .
tadi myra text dengan my buchukk . permulaan nya begini " bby pening la biyy ? " start dari tu tetibe cerita soal mati . dia taknak myra pergi tinggalkan dia dulu . kalau boleh dia nak bia dia pergi dulu , sebabnya dia nak suruh myra carik bf yang lebih perfect dari dia . sebenarnya , myra pun sanggup pergi dulu sebabnya myra nak tengukk dia lebih bahagia dgn orang lain sebagaimana myra bahagiakan dia sekarang . tapi semua ajal maut di tangan allah kan :(
myra snggup pergi dulu demi orang yang myra sayang . dia pun sanggup pergi dulu demi orang yang dia sayang . sometime , myra ada marah dia sebab myra taknak dia smoke ! myra memang pantang lelaki smoke tau . myra sayangkan dia sebab tu myra tak mahu lagi dia isap rokok . abaikan sifat dia yang sebelum dia jumpa myra ni .
semua myra buat untuk kebaikan dirinya jua . myra bukan nak bende tak baik buat dia . myra just takut , kita sekarang bercinta bagai nak rak , tapi suatu hari nanti jodoh dia menjadi hak milik orang lain . puas kita berkongsi macam macam .
semua tempat myra date dengan ex ex boyprenggg myra semua myra bawak dia . myra rasa bahagia sebab dapat bawak dia dimana tempat myra date dulu . dan disini lah myra date dengan dia . myra bwak dia jumpa kawan kawan myra . myra suka gila sebab dia bukan seorang yang susah nak bergaul dengan orang . sometime ada juga la myra sakit hati dengan dia . errr tipu la kan kalau myra tak de sakit hati dengan dia .
btw , myraa sayang sangat dekat dia . first orang yang myra tak lupa after family ada lah dia . bila myra dapat gaji haritu myra belanja dia . myra belikan dia baju fav colour myra tau . LIKE PURPLE ! tapi myra takpernah mintak ganti rugi pun dari dia . hanya nak dia buat yang terbaik dalam hubungan kita ni . jaga leklok .
dulu , memang myra tak yakin yang kami akan lama . tapi semakin hari , semakin hari myra sentiasa berdoa yang myra akan disisi nya walau apa terjadi . iloveyoumoremazry ~ iloveyoutwothreefourfive !
sekian :)

No comments:

Post a Comment