Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Sunday, 27 November 2011

silap besar !

hi blogerr , now nak cerita kenapa selama nie aku tak pernah sedar yang perangai aku betul betul melampau  sampai buat kawan  sendiri . hancurkan hubungan dia . apa yang aku dapat ? puas ? okey sekarang kau tenguk sendiri bala kau dapat balik myra . pikirlah myra kawan kawan kau semua sayang kau . dieorang dah banyak dengar cerita pasal kau . cuma kau je tak tahu sebab dieorang tak cerita dekat kau demi jaga perasaan kau ( klihat muka sendiri ) .

  • aku buat semua nie akan memburukkan keadaan .
  • aku suka sangat cerita keburukan orang , tapi diri sendiri tak terjaga .
  • aku selalu cakap orang batak lelaki , padahal aku yang sendiri batak tak pikir .
  • aku selalu cakap orang selfish , padahal aku .
  • aku suka cakap kawan kawan macam macam , padahal aku lagi teruk .
after syukri dah basuh aku dengan sabun . atas nasihat dia . aku sedar bertapa aku selama nie terlalu lalu tamakkan . semua kebahgiaan orang aku snggup kebasss . kenapaaa myraa kau jadi teruk begini lepas kau masuk sekolah sungai buloh ? dulu aku seorang yang setia . tapi sekarang . kesetiaan kau pergiiii mana !

next , lepas korang semua baca post nie . mesti korang semua dah bencii aku taknak kawan aku . ktakpe sebab aku sentiasa dekat dengan family aku pun dah cukup . aku janji nak berubah . bila kawan kawan text bagai tunjuk perasaan yang dia benci aku . baru aku sedarr .

selama nie yang ada depan mata kau . kau takpernah layan dia myraa . malahhh , kau kuli kulikan dia . kasihan syukri , kau tahukan dia snggup tunggu kau . dia sayangkan kau . tapi , aku lebih memilih orang lain daripada dia . afterr banyak kali dia kecewa , dia tetap still nak contactt aku . kthankyousomuch syukri saruji :) #jasamu akan terpahat dihatiku .

5 comments:

  1. syukri basuh myra ke ? macam tak percaya O.O

    ReplyDelete
  2. at last ... haha , so myra jangan bg harapan kat orang yer .. ktorang sume sayang kau <3

    ReplyDelete
  3. 01.01.2012 msti berubah seperti sebelum masuk skola sg buloh ,.. hm IM semalam mcm tak caya yg si dia text myra mcm tu ,.. pape pun new book n your life k ,.. gd luck

    ReplyDelete
  4. okeyy , syukri just bagi kata kata semangat buat myra . oraitee myra akan ubah segala perangai yang macam haremmm semua nie . okey deal kawannn . iloveyoutooo :)

    ReplyDelete