Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Sunday, 27 November 2011

bored .

hi stalkerr , i'm so bored today ! okey taktahu nak buat apa . if nak tahu sebenarnya sekarang tengah merajuk dengan parents coz mereka tak bagi keluar harini dengan kengkawan . just for fun bukan atas niat nak jumpa lelaki . nak mengedikk mak . sorry anggapan mak pada kakya salah . kenapa asal nak keluar ada je korang nak bagi bantahan ? okey , kakya tahu mak dan abah sayangg kat kakya sesangat . dia taknak something yang berlaku dekat anak dia . but , kakya boleh takecare diri kakya . bukan pergi sesorang je dengan waniiiieee my bestfriends , mak dah kenall kan ? hm , takpelah apa apa pun taknak merajuk lebih lebih dengan parents . sebab susah nanti akan carik parents juga . okey just smile :)

No comments:

Post a Comment