Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Monday, 28 November 2011

myraa dalam kegembiraan :D

hello kawan , harini puas segala galanya akuu buat dekat semua orang yang aku sayang . means , bukan buat jahat tapi antaranya seperti :
  • merajuk kerana tak dapat keluar dengan kengkawan :(
  • memberontak pasal mak dah offer henponnnnn baruu .
  • dapat jumpaaaa anak buah KASIH ELYSA . dan digelar bibik bagi orang jawa :)
  • dapat makan makan banyak banyak dan balik sehingga larut malam macam nie .
  • dapat duitt abah bagi . wowww , bestnyaaa ~
  • dapat kasut baruuuuuuuuuuuuuu :D
okey , just for fun je semua nie tak bermakna aku nie suka ikut kepala tapi , kalau atas kehendak orang if dia tak suka aku taknak buat . hihi okey , abah bagi RM50 for pergiiii uptown untuk beli everythingg yang aku nak . bajet menurut kemahuann kau lahh myraaaaaaaaa . amboiii , then , dapat beli kasut jee yang selebihnyaa balance disimpan .

tenguklah kasut baru untuk buat kerjaaa 1 haribulan nieeeeeeee . hihi


k kasut pun smilee je . abehhh tuan nyaaa pun mesti kena smilee jugaaa . sebab dah dapat kasut kerjaa . so , kerjaa bersungguh sungguh ye cik amyra :)

No comments:

Post a Comment