Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Monday, 28 November 2011

i need suprise !

huiii , huiii ladies and gentleman :) okey , today first timee jumpa anak buah . yang bernama " KASIH ELYSA " (okety , taktahu betul ke tak ejaan ) dia datang rumah petang tadi . sajaaa datang lepakkk . memain dengan baby seronokk tapi takut nak pegangg dia . dia funny lahh . comel punn ada jugakk . macam aku kecik kecik dahulu time zaman kegemilangan . hahaha #perasaan comel .

after tengah seronok buat air untuk kakak and abang aku . mak ceritaaa ? tadi mak try tanya samsungg corby kesukaan kau . then , kenapa mak tak beli ? jawab myra ' . hihi kalau kau ikut mak tadi . gerentiiii mak dah hadiahkan kau . dah taknak ikut sapa suruh . okey takpe makk . kalau mak belikan tadi dapat lahh pujuk perasaan merajuk dengan mak tadi tauuu . hihi gedikk gilaaa ! adik kau pun dah jatuh cintaaa dengan samsung corby tuh kak ! kata mak " . ohh so beli lah untuk dia dengan kakya . tersenyummmmmmmmmmmm lebarrr :>

sapa suruh tanyaaaa kan dah kena ! hahaha myraaa mana boleh tolak rezekiii . takpelahh nanti dapat gajiii beli lagi letusss punyaa henponnnnnnnn je kakya . okeynice mak :D

No comments:

Post a Comment