Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Tuesday, 29 November 2011

jenjalan samapi mencariii kerjaaaaaaaaaa .


tadii pergi temannn kengkawan aku mencarii kerjaa untuk penuhi masa cutii persekolahan dieorang daripada duduk saja dirumahh then gemukkan badannnn macam aku niee . muhahaha buat malu jea . btw , aku dah ada keje just teman mereka mereka jee . kasihan doh kenapa kejammm nyaa orangg tak membantu ? beri je keja apa susahh. menggedikk nak pilih umur bagaiii . apalahh sangat janji buat kerjaa sudahh .

afterr penat berjalan semuaaa mereka mereka sudah tensionnn nak cari kerjaa lagii dan ini lahh kerjaa merekaa .

#justt nak bagitau nie bestiee forever and ever kan kawan . okeyILOVEYOU#muahh!

No comments:

Post a Comment