Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Wednesday, 30 November 2011

keletihan akan bermula esok .


k hi , just nak story pasal title dia atas " KELETIHAN AKAN BERMULA ESOK " haha actually , esok aku dah start bekerja . okey , aku berdebar gila . GENTLE ! hahaha sebab nya aku tak pernah pun kerjaa wehh . hope sangat aku dapat bekerja leklok . hihi lagi lah rasaa berdebar bilaa kawan kawan semua post dekat wall facebokk suruh aku kerja leklokk . err lagi bila aku baca rasa takut gilaa . sebabnyaa takut kerna marah . muhahaha ktakpe :)

No comments:

Post a Comment