Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Friday, 1 June 2012

date with her :)

hi blogger , myra tak tahu nak update pasal apa da . so just usha je gambar niiii :)


time ni tengah slow talk dengan dia . sebab merajuk kerana kata kata kesat yang terkeluar dari mulut myra juga . salah myra jugaa . maap bie :(


i'm so sorry bie :(


boleh lagi suka suka , hati bie tengah membara tu .


akhirnya myra bahagia dengan eryy . hihi

ni je nak cakap saya sayang awak bie . thanks for cincin yang terukir nama bie :)

No comments:

Post a Comment