Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Monday, 12 March 2012

take care seorang kakak .

entry hari pasal kakak , malam ni rasa macam nak story about kakak myra nii . selama ni myra selalu gaduh and gaduh je dengan kakak myraa . sebabnya pasal bende remeh temeh je , itu pun boleh jadi isu . now , myra rasa terharu gila sejak dua menjak ni . kakak myra selalu tunjuk kan yang dia terlalu take care dekat myraa .

petang tadi myra dapat tahu dia excident naik moto sebab bas brek mengejut . hm , myra dah cuak gila bila dapat tahu kakak myra excident . tapi sebaik dia takde pape . AMIN :)

tadi petang ada lahh update status dekat facebook . then , tetibe kakak coment status tuhh . memang betul betul tazkirah habeslahh . but , myra dengar je . just dia sapport habes dekat myraa , dia taknak myra buat bende yang sama dekat parents kami . harapan anak perempuan dia sorang je iaitu myraa .

myra rasa sapport seorang kakak mybee boleh bagi myra semangat terus belajar . myra taknak menangis apabila dapat result teruk macam sebelum sebelum ni macam UPSR , PMR . myra nangis sebab tak dapat bagi apa yang myra janjikan dekat mereka semua . i hope dapat buat yang terbaik untuk SPM kali ni . AMIN :)

thankyou for my lovely sister coz sapport me . dan di kesempatan ini myra nak wish besday kakak tau !


                                              HAPPY BIRTHDAY TO YOU !
          NOR HAZLIN BINTI NGADIMIN  . THANKYOU FOR TAKE CARE TO ME !                
                                             ILOVEYOUSOMUCH ! 
                                                 14 MARCH 1992 :)

No comments:

Post a Comment