Assalamualaikum..welcome too blog myraaa. Terima kasih sudi mengunjung blog neh. Kalau ade apa-2 yg kurang berkenan sila komen okey? And tinggalkan jejak korang di cbox tuhh. Love you all!

Wednesday, 25 January 2012

karokare bersama

sebenarnya niat myra open pc niiii nak buat rancangan perniagaan tapi ianya terhenti seketikaaaaaaaa , sebb nak update blogg pasal youu biyyy . heeee semalam kitaa keluar secara tidak sengajaa . bila tanyaaa nak ikut tetiba dia kata dah sampai text diaa . hihi lepak punya lepak , sembang punya sembang dekt food court tetibe you datangg byy . #muka myra kelihatan ceriaaaa tauuu macam ni :)

myraaa memang bila dapat jumpa you biyy mesti punyaaa senyummm sampai ke telingaaaaaaaaaaaaaaa ! hehe pape jee myraaa niii buat maluuu jee . semalam titewww karokare dengann byyy laguuu " memori berkasih tau " ceyyyyyyyyyyy , omeyyy lettewww nyanyii alaa alaaaa berduettt gituuuuuuuuuuu . hiwhiww

berderettt sepanjangggg masa cuti ni asyikk jumpa je . dah macam suami isteri je tauuuu ! pakai baju apa ? da makan belum ? da mandi belum ? da tidurrr belummm semuaaaa myra amikk kesahhhh tauuuuuuuuuuuuuu . hihi menggedikkk memanggg lerrrrrrrrrrrr :>

kitaaa pergi jogingggg sesama kan biyyyy . alasannnn ajak abah joginggg berbajekkk nak joginggg padehal nak jumpaaa my buchukkk dekt sanaa . hehe merepek merabannnn apa lahhh budak niii okey dah tutup cerita nanti sambunggg lagii ye yayanggggg .



No comments:

Post a Comment